Kohdistamon sininen pallologo. jossa on ja yrityksen nimi (Kohdistamo) keskellä palloa valkoisella tekstillä ja Kohdistamon nelisakarainen logo.

Usein kysyttyä

Henkilö työskentelee kannettavalla tietokoneella pöydän ääressä, viherkasvi ja älypuhelin vieressään. Henkilöstä näkyy oikean käden kämmen selkäpuolelta.

Kohdistamo rekrytoi sairaanhoitajia, lähihoitajia ja hoiva-avustajia suoriin työsuhteisiin hyvinvointialueiden omiksi työntekijöiksi. Lääkärien, hammaslääkärien ja lääketieteen opiskelijoiden rekrytoinnin aloitamme keväällä 2024. Työnantajana ja palkanmaksajana rekrytoidulle toimii aina hyvinvointialue.

Me Kohdistamolla autamme sinua löytämään itsellesi unelmatyön hyvinvointialueelta. Kohdistamon sovelluksessa voit helposti vertailla ja hakea eri työpaikkoja, sekä esittää niistä kysymyksiä. Kollegoidesi jakamat työpaikkasuositukset ja -arvioinnit auttavat löytämään toiveitasi vastaavan työpaikan hyvinvointialueelta. Tämän lisäksi sovellus suosittelee juuri sinun tarpeisiisi sopivia työpaikkoja.

Jos et löytänyt sovelluksesta mieleistäsi työpaikkaa, tai haluat tilata uutiskirjeemme, jätä yhteystietosi täällä. Olemme sinuun yhteydessä ja etsimme toiveitasi vastaavan työpaikan. Toimintamme laajenee, joten kerrothan työtoiveesi asuinpaikastasi riippumatta.

1. Ensimmäinen palkkio (300 €) maksetaan, kun työsuhde on kestänyt 3kk.

 • Edellyttää lyhyen työntekijäkokemuskyselyn täyttämistä ensimmäisen työskentelykuukauden aikana.
 • Jos teet osa-aikatyötä, määräytyy palkkio työajan perusteella. Esim. työajan ollessa 60 %, saat 60 % 300 euron palkkiosta, eli sinulle maksetaan 180e.

2. Toinen palkkio (300 €) maksetaan, kun työsuhde on kestänyt 12 kuukautta.

 •  Edellyttää lyhyen työntekijäkokemuskyselyn täyttämisen vuoden jälkeen.
 • Jos teet osa-aikatyötä, määräytyy palkkio työajan perusteella. Esim. työajan ollessa 60 %, saat 60 % 300 euron palkkiosta, eli sinulle maksetaan 180e.
 • Yhteensä 600 € edun voi saada kerran 12 kuukauden aikana yhtä työpaikkaa kohden.

Työnhakusovellus pitää sisällään ainutlaatuisen oman työpaikan suosittelu- ja arviointiominaisuuden, jonka avulla voit suositella työpaikkaasi muille ja jakaa siitä positiivisia kokemuksia! Tällä tavoin voit vaikuttaa oman työpaikkasi resurssitilanteeseen positiivisella tavalla. Kokemuksesi ovat tärkeitä myös henkilöstön pysyvyyteen vaikuttavia asioita kehitettäessä.

Löydät yhteystietomme täältä ja saat yhteyden meihin puhelimitse, sähköpostilla tai lähettämällä viestin sovelluksen kautta. Sovelluksessa viestin lähetys onnistuu: Valikko > Viestit > Kirjoita uusi viesti. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön Kohdistamon nettisivuilla.

Heräsipä sinulle kysyttävää milloin tahansa, niin vastaamme sinulle yhden arkipäivän kuluessa.

On! Sinun ei tarvitse tehdä erikseen hakemusta, vaan voit hakea kiinnostavia työpaikkoja helposti sovelluksen avulla omaa profiilia apuna käyttäen. 

Kohdistamon avulla työllistyt aina hyvinvointialueen omaksi työntekijäksi, jolloin työnantajanasi ja palkanmaksajanasi toimii hyvinvointialue.

Lukuisat asiat tekevät hyvinvointialueista houkuttelevia ja hyviä työnantajia.

 • Työsuhteet ovat vakaita ja turvallisia.
 • Ennustettavat ansiot, myös sairauden sattuessa.
 • Työsuhteen keston mukainen oikeus palkallisiin lomapäiviin ja lomakorvaukseen.
 • Oikeus työterveyshuoltoon.
 • Mahdollisuus kehittää omaa ammatillista osaamista ja edetä vaativampiin tehtäviin.
 • Työyhteisöön kuuluminen ja työyhteisön tuki: Olet työyhteisösi tärkeä jäsen työskennellessäsi arvokkaassa ammatissasi. 

Tämä ei ole mahdollista. Hyvinvointialue tekee työsopimuksen aina suoraan sinun kanssasi.

Lopputulos on sama, eli työllistyt suoraan hyvinvointialueen omaksi työntekijäksi. Kohdistamo toimii hyvinvointialueiden kumppanina rekrytoinneissa ja näin ollen hyvinvointialueille itselleen jää aikaa muille työtehtäville. Kohdistamon sovelluksen avulla saat kootusti ajantasaista tietoa ja voit kysyä lisätietoja hyvinvointialueiden yksiköistä.

Hyvinvointialueen omana työntekijänä palkka ja muut työsuhteeseen liittyvät edut ovat aina samat riippumatta siitä, onko Kohdistamo auttanut sinua työnhakusi kanssa vai ei.

Sovelluksemme avulla saat helposti ja nopeasti vertailukelpoista ja luotettavaa tietoa eri hyvinvointialueiden työpaikoista. Tieto on aina ajantasaista ja oikeaa, koska toimimme hyvinvointialueiden kumppanina. Näet myös muiden tekemiä suositteluita ja arviointeja työpaikoista sekä juuri sinulle kohdistettuja työpaikkailmoituksia.

Henkilö työskentelee kannettavalla tietokoneella pöydän ääressä, viherkasvi ja älypuhelin vieressään. Henkilöstä näkyy oikean käden kämmen selkäpuolelta.

Etkö löytänyt vastausta?

Ota meihin yhteyttä tiimimme- välilehdeltä löytyvällä lomakkeella, tai suoraan sovelluksen kautta. Vastaamme sinulle yhden arkipäivän kuluessa.

Hoitoalan työnhakija: Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä. Huom. Työpaikat lääkäreille, hammaslääkäreille ja lääketieteen opiskelijoille tulossa Kohdistamon sovellukseen keväällä 2024!